Brookwood Hills Community Club


This project for an intown swim and tennis club was a true team effort. The team at hand included a landscape architect, construction manager, two contractors and two architects. Together, we renovated the concession stand, restrooms, and pool office and built a new entryway and picnic pavilion. We used simple and natural materials like cedar and stone, creating a tranquil park setting that echoes the style of this historic 1920s neighborhood.  

2003 Atlanta Urban Design Commission Award of Excellence

Brookwood Hills Community Club Square Feet Studio Brookwood Hills Community Club Square Feet Studio Brookwood Hills Community Club Square Feet Studio Brookwood Hills Community Club Square Feet Studio Brookwood Hills Community Club Square Feet Studio

Previous

Brighthouse